Servicii Sediu Social Firme

Servicii pentru sediul social al firmei dvs!


Ne ocupăm de actele pentru găzduire, prelungire sau schimbare sediu social.


Vă invităm să aflați mai multe despre aceste servicii:


Schimbare sediu social

Pentru schimbarea sediului social aveți nevoie de ultimul act constitutiv al societății, copii ale cărților de identitate ale asociaților, CUI-ul societății în original și dovada de proprietate pentru noul sediu al acesteia. Termenul este de 5-7 zile lucrătoare pentru societățile care își schimbă sediul în același județ și de cca. 45 de zile pentru cele care îl schimbă în alt județ.

Pentru societățile înființate înainte de anul 2008, la schimbare sediului este posibil să fie nevoie și de redenumire (dacă în județul în care se schimbă sediul mai există o societate cu nume asemănător sau identic). Pentru alte informații vă așteptăm la sediul nostru.


Prelungire sediu social

Pentru a evita dizolvarea societății sau a PFA-ului dvs., la expirarea sediului social aveți obligația de a-l prelungi. Aveți nevoie de următoarele documente:

 • copii ale actelor societății
 • copii ale cărților de identitate ale asociaților
 • ștampila societății.

 • Găzduire sediu social

  Pentru înființarea unei societăți cu răspundere limitată este obligatoriu să aveți un drept de folosință asupra spațiului în care doriți să înregistrați sediul social.

  SRL-URILE POT AVEA SEDIU GĂZDUIT DE UN CABINET DE AVOCATURĂ PE O PERIOADĂ DE 1 AN BAZA UNUI CONTRACT DE ASISTENȚĂ JURIDICĂ. ( Leg. Societatilor comerciale 31/1190 )

  Noi vă punem la dispoziție serviciul nostru de găzduire a sediului social astfel încât compania dvs să economisească timp și bani!

  Cereți o ofertă de preț personalizată, conformă cu nevoile afacerii dvs!

  Varietatea serviciilor noastre și a ariilor acoperite derivă din faptul că nu există o soluție unică pentru orice fel de problemă. Iar cum nu există soluții solitare, nici prețul acestora nu este fix. Vă rugăm așadar să utilizați datele de contact de mai jos pentru a ne cere o ofertă de preț personalizată pentru nevoile dvs!